Rendezvényszervezés
| Szerző: Szélesi Ferenc

Kezdődik az Európa-bajnokság, nézzük az esélyeket!

Június 10-én, este 21:00 órakor kezdetét veszi a 2016-os Labdarúgó- Európa-bajnokság, a házigazda Franciaország csap össze Románia nemzeti tizenegyével! 

Kezdetét veszi a 2016-os Európa-bajnokság

 

Magyarország 44 év után szerepel ismét az Európa-bajnokságon, sokak szerint semmi esélyünk nincsen a csoportból való továbbjutásra sem, és csak azért lehetünk ott a rangos eseményen, mert 24 csapatra emelték a létszámot a korábbi 16-ról. Szerintem azért ez nem teljes mértékben igaz, ugyanis már korábban is játszottunk pótselejtezőt, ahol csúnyán leszerepeltünk, most viszont a norvégok legyőzésével kvalifikáltuk magunkat az EB-re. Véleményem szerint, és sokan egyetértenek velem, a nemzeti tizenegy rengeteget fejlődött az utóbbi években, mentálisan és szakmailag is, megérdemelten jutottak ki Franciaországba.

 

Ha a csoportbeosztást nézzük, akkor nincs okunk a panaszra, Portugália toronymagasan esélyes a továbbjutása, de mivel az utolsó mérkőzést játsszuk ellenük, benne van a pakliban, hogy őket is megverjük, mivel addigra már továbbjutnak. Ausztria lesz egyébként az első ellenfél, június 14-én, 18:00 órakor lépnek pályára fiaink Bordeaux-ban. Ezt a mérkőzést is megtekintheted a Puskás Pancho Sport Pub-ban, azt azért hozzáteszem, hogy érdemes asztalt foglalnod már most, mert rengetegen lesznek! Ami az esélyeket illeti, nem verhetetlenek az osztrákok egyáltalán, legutóbb 10 éve találkozott a két csapat, akkor a mienk nyertek 2:1-re. Véleményem szerint, hogyha nem ijedünk meg a feladattól, akkor egy döntetlenre legalább esélyünk van, de a győzelem megszerzése sem jelentene számomra meglepetést.

 

A következő ellenfél Izland lesz június 18-án, 18:00 órakor kezdődik a mérkőzés, Marseille-ben. Ez az a mérkőzés, ahol számomra csalódást jelentene a vereség. A magyar válogatott utoljára 1995-ben kapott ki Izland legjobbjaitól, azóta 5 győzelem áll a magyar válogatott neve mellett, legutóbb 4-0 arányban vertük meg őket 2011-ben. Minden esélyünk meg van a győzelemre.

 

Az utolsó csoportmeccs pedig Portugália ellen lesz, június 22-én, Lyon-ban. Szerintem a portugálok mind Izlandot, mind pedig Ausztriát meg fogják verni, így ellenük tét nélkül fognak pályára lépni. Hatodik alkalommal fogunk velük találkozni, eddig egyszer sem sikerült pontot szerezni ellenük, de mint minden sorozat, ez is meg fog szakadni egyszer. Reméljük, hogy most, az Európa-bajnokságon. 

 

Gyere és szurkolj te is a magyar válogatottnak a Puskás Pancho Sport Pub-ban, asztalfoglalásért KATTINTS IDE

 








CIKKEK

Ízorgia és kulináris élvezetek

A tavasz és a nyár frissességét hozzuk el neked, ínycsiklandó fogásokkal, amelyek a legjobb alapanyagokból készülnek. Ünnepeld rendezvényeidet a Symbolban, ahol a menük is új köntösben fogadnak.  

Symbol Budapest Álomesküvő helyszín

Lenyűgöző, bulis, elegáns esküvőt szeretnétek a szabad ég alatt, mégis esőbiztos helyen? Ne keressetek tovább!

levegő akrobata a Symbolban

Noha a tavasz színeivel könnyen fel lehet dobni egy céges rendezvény hangulatát, a dekoráción kívül akad jó néhány ötletünk, amitől garantáltan leesik majd a vendégek álla!

További cikkek >