Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés
| Szerző: Symbolbudapest.hu

Gyerekműsorok, programok és játszószínpad a Minimax Családi Vasárnapon

Immáron több éves sikeres múltra tekint vissza a Symbol Budapest Családi Vasárnapja, melyet a korlátlan ételfogyasztásos Sunday Brunch koronázott meg.

 

Gyerekprogramok a Symbolban

Októbertől májusig minden vasárnap 12 és 15 óra között ingyenes gyerekprogramokkal, megújult játszószínpaddal, kézműves foglalkozással, pizza sütéssel, cupcake készítéssel, lufihajtogatóval és a Minimax gyerekcsatorna két sztárjával, Macikutyával és Picicicával várják a családosokat, hogy a korlátlan ételfogyasztásos büféebéd ideje alatt a gyerekek és szülők is egyaránt jól érezzék magukat. 

 

Belépő a koncertekre: 2500 Ft  / kivéve Apacuka zenekar koncert: 2000 Ft. Koncertkezdés 11:00, kapunyitás: 10:30.

 

A korlátlan ételfogyasztáshoz ezentúl házi limonádé kínálat és a felnőtteknek gratis pohár pezsgő is társul 5800 Ft-ért személyenként, 4 éves korig továbbra is ingyenes, 12 éves korig 50% kedvezményt biztosítunk (a kedvezmény a gyerekkoncertekre nem vonatkozik).

Kemencében készült ételek, helyben készített tészták, sajt és sonkatálak, saláták, magyar és nemzetközi fogások.

 

CIKKEK

Sunday Brunch a Symbolban

Október 7-től újra indul a családok kedvenc vasárnapi programja, a Minimax Családi Vasárnap és Sunday Brunch. Az őszi szezon első korlátlan ételfogyasztásos játékos ebédje a Kispárna Mesezenekarral egészül ki, hogy a legapróbbaknak még színesebben teljen a hét utolsó napja!

Nagyszabású rendezvényen díjazták a legjobb videós tartalmak gyártóit

Hazánk minőségi online videós tartalomgyártóit jutalmazták március 30-án komplexumunkban, a rendezvényről a TV2 is tudósított, ahol a vloggerek mellett hazai hírességek is feltűntek!

Lewis Hamilton a Symbolban

Párba állítottuk az elmúlt 10+1 év sztárjait, noha nem könnyű a tengeren túli szuper show-val versenyezni, így utólag végig nézve kitettünk magunkért.

További cikkek >
New York Café TripAdvisor