Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés
| Szerző: Symbolbudapest.hu

Gyerekműsorok, programok és játszószínpad a Minimax Családi Vasárnapon

Immáron több éves sikeres múltra tekint vissza a Symbol Budapest Családi Vasárnapja, melyet a korlátlan ételfogyasztásos Sunday Brunch koronázott meg. A nyári szünetről visszatérve, az újabb szezon májusig tart.

 

Gyerekprogramok a Symbolban

Minden vasárnap 12 és 15 óra között gyerekprogramokkal, megújult játszószínpaddal, kézműves foglalkozással, pizza sütéssel, cupcake készítéssel, lufihajtogatóval és a Minimax gyerekcsatorna két sztárjával, Macikutyával és Picicicával várják a családosokat, hogy a korlátlan ételfogyasztásos büféebéd ideje alatt a gyerekek és szülők is egyaránt jól érezzék magukat. 

 

Kiemelt programok:

 

Január 14. Tompeti és Barátai koncert

Január 28. Apacuka zenekar (JEGYEK)

Február 11. Alma Együttes koncert (JEGYEK)

 

Belépő a koncertekre: 2500 Ft  / kivéve Apacuka zenekar koncert: 2000 Ft. Koncertkezdés 11:00, kapunyitás: 10:30.

 

A korlátlan ételfogyasztáshoz ezentúl alkoholmentes italkínálat és pezsgőfogyasztás is társul 5800 Ft-ért személyenként, 4 éves korig továbbra is ingyenes, 12 éves korig 50% kedvezményt biztosítunk (a kedvezmény a gyerekkoncertekre nem vonatkozik).

Kemencében készült ételek, helyben készített tészták, sajt és sonkatálak, saláták, magyar és nemzetközi fogások.

 

Asztalfoglalás

 CIKKEK

Nagyszabású rendezvényen díjazták a legjobb videós tartalmak gyártóit

Hazánk minőségi online videós tartalomgyártóit jutalmazták március 30-án komplexumunkban, a rendezvényről a TV2 is tudósított, ahol a vloggerek mellett hazai hírességek is feltűntek!

Lewis Hamilton a Symbolban

Párba állítottuk az elmúlt 10+1 év sztárjait, noha nem könnyű a tengeren túli szuper show-val versenyezni, így utólag végig nézve kitettünk magunkért.

Kasza Tibi a 2016-os Symbol Karácsonyon

Ha csak 10-20-30 kollégával, ügyféllel ünnepelnéd az év végét és nincsen kedved, lehetőséged egy zártkörű rendezvényre, akkor ezt a Te cégednek találtuk ki!

További cikkek >
New York Café TripAdvisor