Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés
| Szerző: Symbolbudapest.hu

Gyerekműsorok, programok és játszószínpad a Minimax Családi Vasárnapon

Immáron több éves sikeres múltra tekint vissza a Symbol Budapest Családi Vasárnapja, melyet a korlátlan ételfogyasztásos Sunday Brunch koronázott meg. A nyári szünetről visszatérve, az újabb szezon májusig tart.

 

Gyerekprogramok a Symbolban

Minden vasárnap 12 és 15 óra között gyerekprogramokkal, megújult játszószínpaddal, kézműves foglalkozással, pizza sütéssel, cupcake készítéssel, lufihajtogatóval és a Minimax gyerekcsatorna két sztárjával, Macikutyával és Picicicával várják a családosokat, hogy a korlátlan ételfogyasztásos büféebéd ideje alatt a gyerekek és szülők is egyaránt jól érezzék magukat. 

 

Kiemelt programok:


26. nov. Apacuka zenekar koncert

03. dec. Télapó
10. dec. Iszkiri Zenekar koncert

 

Belépő a koncertekre: 1500 Ft  / kivéve Alma Együttes és Tompeti és Barátai koncert: 2500 Ft. Koncertkezdés 11:00, kapunyitás: 10:30.

 

A korlátlan ételfogyasztáshoz ezentúl alkoholmentes italkínálat és pezsgőfogyasztás is társul 5800 Ft-ért személyenként, 4 éves korig továbbra is ingyenes, 12 éves korig 50% kedvezményt biztosítunk (a kedvezmény a gyerekkoncertekre nem vonatkozik).

Kemencében készült ételek, helyben készített tészták, sajt és sonkatálak, saláták, magyar és nemzetközi fogások.

 

Asztalfoglalás

 CIKKEK

Kasza Tibi a 2016-os Symbol Karácsonyon

Ha csak 10-20-30 kollégával, ügyféllel ünnepelnéd az év végét és nincsen kedved, lehetőséged egy zártkörű rendezvényre, akkor ezt a Te cégednek találtuk ki!

Nemzetközi flair verseny

Fabbri Flairsupply nemzetközi flair verseny november 17-én, ahol 18 ország 50 versenyzője mérkőzik meg a 7000 euró összdíjazású versenyen.

Nézz körül a Symbol Gardenben

Járd be virtuálisan 3000 négyzetméteres komplexumunk mind a 8 különböző termét!

További cikkek >
New York Café TripAdvisor