Esküvők

wedding_head_picture

 

Álomesküvő álomhelyszínen, extrákkal, rejtett költségek nélkül

 

A Symbol tökéletes esküvőhelyszín, amit számtalan tény támaszt alá. A ház hét különböző stílusú terme a legeltérőbb elképzeléseknek is képes megfelelni. Természetesen a Symbol messze földön híres egyedi hangulatú belső tereiről, valamint a gazdag és változatos étlappal kecsegtető konyhájáról…

 

Manapság szinte profi rendezvényszervezővé és könyvelővé kell avanzsálnia az ifjú párnak, ha azt szeretné, hogy tökéletes legyen az a bizonyos Nagy Nap. A Symbol vezetőségének ugyanakkor kezdettől az a célja, hogy bebizonyítsa, igenis lehet úgy is esküvőt rendezni, hogy abba az ifjú pár nem rokkan bele sem anyagilag, sem fizikailag. Bármelyik termünket is választják, itt olyan exkluzív környezetben tudnak ünnepelni, amilyet máshol biztosan nem kapnak meg, hiszen nem lehet pótolni néhány lufival és virággal a jellegzetes Symbol atmoszférát.

 

A házasodóknak minden másban is tud segíteni, amennyiben igény van rá. A fodrásztól a ruhán át az autóbérlésig mindenféle szolgáltatóval kapcsolatban állunk, ám nem hagyományos módon: nem kapunk és nem is adunk jutalékot, pusztán összehozzuk a leendő arát és vőlegényét a kiválasztott céggel. Ami miatt ez megfontolandó, hogy rajtunk keresztül olyan árajánlatokat kaphatnak, amit egy utcáról betérő vásárló soha. Ha az ifjú pár úgy kívánja, még az anyakönyv-vezető is a helybe jön, hogy az igent e falak között mondhassa ki a menyasszony és a vőlegény.

 

Fontos információ lehet a menyegzőjükre készülőknek, hogy a nyári esküvői szezon idején még a szombat esti partik is szünetelnek a Symbol Live Music Clubban, így akármelyik termünket is választják, háborítatlanul bonyolítható le ez a szép ünnepi esemény. Amennyiben mégis ősszel, tavasszal, vagy akár télen óhajt a pár örök hűséget esküdni egymásnak, az egységeink közötti szeparáció is elegáns diszkrécióval megoldható.   

 

Mindebből már bizonyára kiderülhetett, hogy a Symbol valóban komolyan gondolja az „Álomesküvő álomhelyszínen” mottót.