Programok

Julia Carpenter & Friends

2013.03.14. 22:00 Csütörtök

leadimage

Március 14-én, csütörtökön Magyarország legkeresettebb hölgy lemezlovasa, Julia Carpenter diktálja a ritmust.


A legvagányabb magyar női lemezlovasnak tartott Julia Carpenter a teniszütőt cserélte fel a lemezjátszókra, s vált profi sportolóból a hazai klubszíntér egyik meghatározó alakjává. A nyári szezonban rendszerint Ibiza szigetén, a Club Amnesia-ban lát el rezidensi feladatokat, év közben pedig a hazai és nemzetközi klubokban bukkan fel.

A fiatal lemezlovas szerint a house és a trance időtálló műfajok, szemben az elmúlt egy-másfél évben felkapott dubstep stílusával. Példaként a világ egyik legsikeresebb DJ-jét, a holland Tiesto-t említi, mondván: bár az utóbbi időben egy kicsit ő is elmozdult a house irányába, ám mintegy másfél évtizede folyamatosan tartja magát az élmezőnyben trance zenéjével.

Julia Carpenter szerint ahhoz, hogy valaki a klubok világából ki tudjon törni, elsősorban saját zene kell. Ezzel folyamatosan próbálkozik is, ám egyelőre még nem érzi annyira átütőnek a saját zenéit, mint azokat a remix-eket, mashup-okat, valamint szetteket, amiket rendszerint bemutat. Azt is hozzáteszi: sokan gondolják azt, hogy a női DJ-nek könnyebb az érvényesülés, ám eddigi karrierje során ennek éppen ellenkezőjét tapasztalta, legalább annyira meg kellett dolgoznia az elismerésért, mint a férfi kollégáinak.


Kapunyitás: 22:00
Asztalfoglalás: +36 1 333 5656