Sajtó

2013.02.18

„Jól festenek” - kiállítás és divatperformansz

„Jól festenek” - kiállítás és divatperformansz

A kiállítás főszereplői, és nézői a megnyitó után egy performansszal egybekötött divatbemutató részeseivé válnak Fufavi Lilla divattervező elképzelései alapján.

 A Symbol Art Galériában „Jól festenek” címmel tizenkét kortárs festőnő mutatja be képeit. Közös jelenlétük ezúttal nem szorítkozik egy átlagos csoportos bemutatkozásra, hanem ahogy a cím is utal rá, többről is szól. Hogy mindegyikük kiemelkedő kvalitású alkotó az nem jelenthet újdonságot. Nemcsak az a közös bennük, hogy fiatal koruk ellenére pályájukat már mindannyian javában járják, hanem a tárlatlátogató is meggyőződhet arról, hogy külsőleg is „jól festenek”. A kiállítás főszereplői, és nézői a megnyitó után egy performanszszal egybekötött divatbemutató részeseivé válnak Fufavi Lilla divattervező elképzelései alapján. Különböző habitusok, létértelmezések, változatos művészi felfogásokban megfestett nagyobb méretű munkák tárulnak a Bécsi út 56. látogatói elé.

Megnyitó: február 23. szombat 19 óra
Megnyitja: Feledy Balázs művészeti író
Ötletgazda: Kárpáti Tamás
Divatterv: Fufavi Lilla
Közreműködik: Bíró Eszter, Gerendás Péter és Sütő Enikő Modellstúdió
Megtekinthető: 2013. március 2-ig, naponta 12-19 óráig.
A kiállítás és a műsor támogatottja a Nemzetközi Pető Intézet, Budapest

 

Tovább a cikkhez

2012.08.28

Rakonczai Imre rajongókkal ünnepli szülinapját

Rakonczai Imre rajongókkal ünnepli szülinapját

Szeptember 1-jén különleges estére készülhetnek a Symbol Budapest vendégei: Rakonczai Imre 40. születésnapját ünnepli Óbuda legexkluzívabb szórakozóhelyén. Az este a megszokott Piano Garden hangulatot ígéri, a jeles napra való tekintettel azonban számos meglepetés várja a közönséget.
 
„Minden hónapban rendezünk a Symbolban egy Piano Garden bulit, ami fergeteges hangulatban szokott telni, így nem is volt kérdés, hogy a születésnapomat is ott szeretném megünnepelni” - mesélt a buliról Rakonczai Imre. - „Ez persze most teljesen más lesz, hiszen nem csak dolgozni megyek, hanem ünnepelni is. Rengeteg ötletem van, hogy mivel tegyem színesebbé, „szülinaposabbá” az estét, de egyelőre nem árulhatok el semmit.”
 
A zenész elárulta, hogy bár nincs oda a születésnapokért, szívesen hívta meg barátait a Symbolba, hogy együtt ünnepeljenek.
 
„Nem szeretem ünnepeltetni magam, ezen a bulin sem akarok a figyelem középpontjába kerülni, egyszerűen szeretném jól érezni magam a barátokkal és haverokkal. Nem érzem magam 40-nek, ezért általában inkább tudomást sem veszek a koromról. Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen rengeteg dolgot elértem már az életben, de természetesen mindig vannak újabb célok, amiket el szeretnék érni. A következő lépés az életemben és a zenei karrieremben, hogy Karácsonyra elkészüljek az első szóló lemezemmel - most erre koncentrálok leginkább” - tette hozzá.

 

Tovább a cikkhez

2012.08.01

Dukai Regina a balcsin

Dukai Regina a balcsin

„Minden évben lejövünk a Balatonra: ahogy van nyáron egy kis időnk, rögtön kocsiba pattanunk, és irány Siófok” – mesélte Regina lelkesen. – „Legtöbbször itt kötünk ki, hiszen a fiatalok Siófokon tudják igazán kiélni a szórakozási vágyukat. Annyi program van egész nyáron, hogy egyszerűen nem lehet unatkozni.”
 
Regina azt is elárulta, hogy vakáció idején is odafigyel, hogy mire mennyit költ. Emiatt kipróbálta a Siófok Nights karszalagot, amellyel kedvezményes kuponokat vehetett igénybe. Párjával fél áron tudtak enni, inni, fagyizni, bulizni, valamint a tankolás is kedvezményes volt.

„Kipróbáltuk már a kuponokat étteremben és tankoláskor is, és azonnal rájöttünk, hogy mennyire megéri ezzel vásárolni, hiszen már az első ebédnél megtérült a karszalag ára. Én egyébként is oda szoktam figyelni arra, hogy mit mennyiért vásárolok – nem vagyok anyagias, de ha bevásárláskor találok két ugyan olyan minőségű terméket, akkor az olcsóbbat veszem meg. Szívesen vásárolok ruhákat is, ha leárazás van” – árulta el Regina

Tovább a cikkhez

2012.07.31

Alonso budán bulizott

Alonso budán bulizott

A Magyar Nagydíj afterpartiján, a Symbolban ünnepelte meg 31. születésnapját a Ferrari kétszeres világbajnoka, Fernando Alonso orosz barátnőjével, Dasa Kapusztyinával és pilótatársaival. .

Noha csak ötödik lett a Hungaroringen Fernando Alonso, a spanyol csöppet sem volt elégedetlen, hiszen így is tovább tudta növelni előnyét a pontversenyben közvetlenül őt követő Mark Webberrel szemben, a Red Bull-pilóta ugyanis nyolcadikként zárt - írja a Bors.
 
Alonso egyébként nem sietett haza Budapestről, ha már épp a futam napján ünnepelte születésnapját, este egy kis bulizást is bevállalt. Tánctudását ugyan nem mutatta meg a Symbol vendégeinek, inkább csak a DJ-nek felcsapó korábbi F1-es pilóta, Jamamoto Szakon zenéjét hallgatta barátnőjével.

A bulin Alonsón kívül több versenyző tiszteletét tette, ám Bruno Senna, Nico Hülkenberg, Charles Pic, Sergio Pérez és Narain Karthikeyan is többnyire a VIP-részen mozgott.

Tovább a cikkhez

2012.07.25

Playmatek megállították a forgalmat

Playmatek megállították a forgalmat

Nem csak a férfiak készülnek a Magyar Nagydíj versenyhétvégéjére: az ország legdögösebb bombázói is rá vannak kattanva az autóversenyre. Olyannyira, hogy Budapest legforgalmasabb kereszteződésében megállították a forgalmat, és grid girl-ökké váltak, az autósok legnagyobb örömére.

Tévedés, hogy a nőket nem érdeklik a sportok. Remek példa erre öt gyönyörű Playmate: Fekete Tünde, Pintér Marianna, Bűti Bettina, Nyéki Noémi Virág és Ruzsnyák Anikó, akik évről-évre ellátogatnak a Nagydíjra, és persze az utána megrendezett afterparty-ra. A lányok megmutatták lelkesedésüket az utcán, ugyanis a forgalmat kissé megzavarva, falatnyi ruhákban játszottak grid girl-öket, hogy meginvitálják az autósokat a hivatalos afterparty-ra.

Tovább a cikkhez

2012.05.17

Balaton Day

Balaton Day

Mától a fővárosba költözött Siófok. Az egyik óbudai étteremben és környékén változatos programok, ételek várják az érdeklődőket - mondta Barna Katalin, a Balaton Day főszervezője a Ma reggelben. További részletek a videóban.

 

Tovább a cikkhez

2012.05.17

Balaton Day

Egy nap a Balatonról a Symbolban. 

Tovább a cikkhez