Rendezvényszervezés

220 Éves Pinceétterem – magyaros ételek a középpontban

220 Éves Pinceétterem – magyaros ételek a középpontban

Képzelje el, hogy olyan lépcsőkön kopog a cipőjének a talpa, amelyek már több mint 200 évvel ezelőtt is ott álltak. Képzelje el a szárított piros paprika ínycsiklandozó illatát, amely kellemesen körbelengi a helyet. Képzelje el a magyaros ételek összetéveszthetetlen ízvilágával készülő lakomát. Képzelje el a borkóstolón és a pálinkakóstolón az asztalára kerülő különleges italok zamatát. Képzelje el, hogy nemcsak egyszerűen vacsorázik, hanem kulturális időutazáson vesz részt. Képzelje el a 220 éves Pinceétterem kivételes hangulatát. Illetve ne képzelje el, inkább élje át!

 
A tudomány jelenlegi állása szerint az időutazás csak az olyan élénk fantáziával megáldott emberek képzeletének szüleménye, mint amilyen például a híres író, Verne Gyula is volt, de a legkevésbé sem létező technológia.
Mi azért vitába szállnánk ezzel a tényállással, ugyanis létezik ennek a modernizált világnak egy kicsiny, három teremből álló, 225 négyzetméteren elterülő pontja, amely a szó szoros értelmében visszarepíti vendégeit nagyszüleink korába. Ez a hely pedig nem más, mint a 220 éves Pinceétterem, ahol eredeti búbos kemence működik, a parázsló rőzse tölti meg melegséggel, és a magyaros ételek illata járja át a termeket. A hely jelszavai a tradíció és a hagyományőrzés, mert valljuk, múlt nélkül nincs jövő.
Pinceéttermünk különleges hangulata bearanyozhatja tervezett rendezvényét is, legyen szó akár…


…családi eseményről magyaros ételekkel

 

A „családi kör” kifejezés hallatán nemcsak Arany János gyönyörű verse jut eszünkbe, hanem a sok-sok mosolygós vendég emlékképe is, akik a 220 éves pinceétteremben ünnepelték fontos eseményüket. A diplomaosztó, a keresztelő vagy a leánykérés mind meghatározó élmények egy család életében, amelyhez az otthon melegét árasztó környezet illik. Olyan, mint a hagyományokat ápoló 220 éves pinceétterem. Hiszen ha jobban belegondolunk, a család is a tradíciókon alapszik.


…céges vacsoráról tradicionális lakomával

 

Persze lehet ez ebéd is, nem csak vacsora, a lényeg sokkal inkább az, hogy egy üzleti esemény barátságos, nyugodt környezetet kíván meg. A 220 éves pinceétteremben garantáltan lehetősége nyílik a zavartalan és diszkrét beszélgetésre, amelynek keretén belül lesz esélye meggyőzni partnerét cége sokoldalúságáról. Mi pedig kiváló magyaros ételekből készült lakomával segítjük munkáját.


…borkóstolóról vagy pálinkakóstolóról

 

Egyedülálló festmény díszíti a 220 éves Pinceétterem falát, amely az I. világháború előtti Magyarország területét ábrázolja, és világító izzókkal jelzi rajta a 22 tradicionális borvidéket. Pincénkben 220 féle bor és pálinka várja a vendégeket. Ha tehát olyan borkóstolót vagy pálinkakóstolót szervezne, amelynek megadná a módját, a lehető legjobb helyen jár!

Rendezvényszervezőink is segítségére sietnek abban, hogy itt olyan esemény házigazdája lehessen, amelynek a végén elégedett mosolyok ülnek ki az arcokra. Várjuk érdeklődését!

 


 
RENDEZVÉNYHELYSZÍN

 

Teljes terület: 225 nm (3 terem együtt)
Befogadóképesség: Állófogadás: 180 fő, Ültetett fogadás: 120 fő
EGYSÉGEK

Fekete terem:
Terület: 90 nm
Ültetett fogadás: 28 fő
Festők terme:
Terület: 120 nm
Ültetett fogadás: 43 fő
Tükörterem: 
Terület: 130 nm
Ültetett fogadás: 50 fő
TECHNIKAI FELSZERELTSÉG

•    Beépített hangtechnika, 
•    AKG mikrofonpark, 
•    Technikus, 
•    Egyéni kívánság szerint háttérzene,
•    Egyénileg kiválasztott egyedi bútorzat, 
•    Szélessávú és WIFI internet-hozzáférés, 
•    Mobil vetítővászon, Projektor
•    Flipchart 
•    Szabályozható fény- és hangerősség, 
•    DVD-lejátszó


címkék:

CIKKEK

Nagyszabású rendezvényen díjazták a legjobb videós tartalmak gyártóit

Hazánk minőségi online videós tartalomgyártóit jutalmazták március 30-án komplexumunkban, a rendezvényről a TV2 is tudósított, ahol a vloggerek mellett hazai hírességek is feltűntek!

Lewis Hamilton a Symbolban

Párba állítottuk az elmúlt 10+1 év sztárjait, noha nem könnyű a tengeren túli szuper show-val versenyezni, így utólag végig nézve kitettünk magunkért.

Kasza Tibi a 2016-os Symbol Karácsonyon

Ha csak 10-20-30 kollégával, ügyféllel ünnepelnéd az év végét és nincsen kedved, lehetőséged egy zártkörű rendezvényre, akkor ezt a Te cégednek találtuk ki!

További cikkek >
New York Café TripAdvisor